Sunday, 8 January 2012

Mereka yg advance =.=

Sy ad duaaa orang adik and both of them are BOY . the one with seluar hijau is yg termuda and the other one is yg tertua . both of them ada laptop manakala sy ada notebook je TwT tak adil betul kan ?? both of the sukaa godek godek game dorang and use the broadband hanya untuk dnlod mode and cheats gaming =.= thats why salu quota bb habes ! XD
Currently dreamng to have apple lappy =.= haha pasan laa sy nak dapat bende tu . same ad my cousin . lappy sy cikai je . now la lembap mcm siput . kah kah  adek sy plak both nak RAM . entah knape tetibe dorang brminat nan menatang tu . well tengok laa cousin sy TwT da ad notebook apple ! putih pulak tu ! XD ! bongok !
Dungur Daus Firdaus
psst ~ mulut dorang (adik sy) ni pedas . dorang tak takud pun nak cakap2 pasal org . f pempuan tu talawa , maka talawa laa jugak pandangan dorang . when pempuan tu comel , dorang akan ckp "minta puji juga" haha . dorang akan cakap teros terang tentang org . knape sy buat post ni ? @-@ saje buang mase . haha
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini