My second GA will be closed ...

Views

Assalamualaikum . miraa ada mention that the GA will end this 28 Feb . but i need to end it cause i wanna make new GA . and saya pasti pengguna MAXIS berminat untuk join . sebab hadiah nya berupa topap ;) so pada yang join miraa nak ucapkan trima kasih sangat sangat sebab memeriahkan ga about blog stuff . seprti yg korang maklum . hadiah adalah sini . dan miraa nak korang cek samada korang tersenarai atau tak . sebarang rayuan selepas pukoi 4 PETANG tidak akan dilayan so cepat cepat cek URL korang kat sini eah . saya akan jemput MR. Random org pada jam 10 malam untuk memilih 30 pemenang so don't be late :D ok baii

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. Encik random , sila pilih no. 62 k xD

    ReplyDelete
  2. :D kitaa tunggu laa apa mood encik random haha

    ReplyDelete
  3. ha ah :D kan random org kengkadang pilih nums yg satu digit . then ada dua digit . haha . but salu nye tiga digit ahah

    ReplyDelete
  4. HAHA . tak pernah tgk random pilih 3 digit .
    1 dan dua selalu xD
    tp , harap-2 dia pilih 2 digit malam ni xD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini