Pemenang GA Miraa Hussin

Views
Fuhhh ! Akhirnya keje akaun miraa da nak siap >///< sukaa nyaa ! yg belum siap sekarang hanya lah DOKUMEN -.- ada lagi laa dalam 20 belum siap XD miraa baru buat 4 . ni malas punye pasal laa . btw bukan itu sebab miraa buat post ni . hehek . nak tahu kan siapa pemenang GA ituh ?? Jom scroll .

Ini 10 pemenang yang dapat full blog edit secara percuma dari miraa .





Ini 10 pemenang untuk header dari miraa .
 

  

 


Ini lima orang pemenang yang akan di bloglist kan selama sebulan di sidebar miraa mulai 1 Feb 2012 - 29 Feb 2012

 Ini pula 5 pemenang yang akan miraa review blog mereka nanti

 
Baiklah . miraa penat screen snap sume tu . korang pandai pandai laa tengok ye ? sebab miraa nak siap kan keje akaun ni dan buat alek karangan miraa . hehek ! Korang boleh rujuk dekat sini sory ya ? miraa bebetul kesuntukan masa . Here's what you gotta do lepas nampak nums tu .

Untuk pemenang full edit blog , korang kene bagi ;
1. Template yang korang nak [ rujuk sini ]
2. Bagi full details about the winning ticket *e.g Pemenang full edit blog
3. Bagi email dan password
4. Hantar sume details tu pegi miraahussin@gmail.com

Untuk pemenang header , korang kene bagi ;
1. Code header yang korang nak [ rujuk sini ]
2. Isi skali detail winning ticket tu
3. Bagi sgale info pasal korang nak header tu mcmana
4. Hantar sume skali info tu kat miraahussin@gmail.com

Bagi pemenang bloglist , tapelu buat apa pun . Korang hanya perlu bagitau apa nama yang korang nak miraa tulis kat tepi tu nanti . Dan untuk yg review blog pulak korang jugak tapelu buat apa-apa hanya goyangkan kaki :D

Hantarkan info tu semua sebelum 1 Feb 2012 . Sekiranya anda gagal melaksanakanya maka terbatal lah hadiah itu . hihik ! Ok bai da petang ni mampus miraa kalau tak siap keje ni T^T

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

11 comments:

  1. HOHO , tahniah buat pemenang (:

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, dapat blog header :)

    ReplyDelete
  3. hehek . kpade pemenang jangan lupa hantar email kat miraa

    ReplyDelete
  4. YEAH DAPAT HEADER DARI MIRAA. HIHI ALHAMDULILAH :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat pemenang, huhuhu :)

    ReplyDelete
  6. hmm tak dapat knape mr.ramdom x pilih num 36? hahah . num 63 je ade ;p btw taniahh ye pemenang ;D

    ReplyDelete
  7. macam mana nak anta sume details tu kat miraahussin@gmail.com ?

    ReplyDelete
  8. Number saye 107, tapi yang paling dekt 108. adoii, sket je lagi !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini