Monday, 23 January 2012

Siapa Ezzati Fauzi ?? 0.0

Miraa ada cakap miraa buat tempahan kan kan ? okay here you go Zati :3 im so sorry sebab I kinda removed few of your gadgets before . Lets talk about the header , miraa dapat buat stakat macam tu sebab tadi line miraa pegi toilet haha . I donno what to taip-taip so miraa letak Ezzati Fauzi . does that okay to you ? Gmbar zati pulak , miraa tatau mcmane nak bagi cover lakang zati sebab kat gambo tu pun ad cutting sendiri kan ? hehek so here it is .

Background ? Oh itu miraa ikut tema yg zati nak iaitu purple . aummm comel laa pulak miraa tengok *angkat bakul sendiri* haha btw senyuman zati manis sangat . entah laa knape spanjang miraa edit miraa dok tengok header tu haha relax im not a lessy hahaha

Jumlah post yg nak d show pun miraa tuka pegi jadi 2 sebab zati punye post panjang-panjang kan ? better make it kurang sikit spaye lajuuu loading *aisemen macam pakar pulak* . ahaiii nak kata apa lagi ya ? oh yeah guys , fyi  this is all I can do for full edit blog . Price ? idok mahal puun , RM10 je :) but kalau nak tambah page kne plus plus sikit haha XD btw jangan lupaa follow Zati ni eah ? how ? tekan saje gamba dekat atas tu . Assalamualaikum
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini