Tuesday, 17 January 2012

Siapa mahu header macam saya ankat tangan !

pada mulanya miraa nak guna rona gray . but then terasa macam pening sebab tak ceria betul blog miraa bila idok ado warna warna :D so miraa 'pusing' kan sedikit menjadi pihink
Jeng jeng jeng ! kaler pink . biasala kan kalau perempuan guna pinks ? he he jangan laa korang nak dok garu kepala sebab empat petak gambar dekat atas tu bukan navigation pun . miraa belum pandai . siapa mahu header macam saya ? sediakan RM3 ye :D !! miraa nak kumpul duit beli 'something' ekeke . wuahh banyak homework nak kene buat . babai
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini