Tambah follower ? Jom !

Views
http://3.bp.blogspot.com/-OT6pq-MrSNs/TxZRFpviRNI/AAAAAAAABfM/urVPbcqBvjo/s1600/segmen-pengumulan-url-blog.png
Assalamualaikum dan salam satu Malaysia para Bloggers yg tidak kira di mana anda sedang online . Amboi ayat miraa da melebih lebih pulak mehehe . As you guys tengok dan lihat serta pandang *cewaahh* korang mesti nak join kan ? Well its a beryy beryy interesting and kewl thing also menyeronokkan when URL blog korang ada tertampal di blog blog yg cuns kan ? bukan senang  ak dapat peluang macam tu . This is not my segmen but im in it to be one of the reviewed blog . ahai ignore kan saja apa yg miraa merepek ni :D

Kebaikan join segmen ni ialah , kita boleh tambah followers kita dengan cara link atau pun URL blog kita melekat dekat blog orang lain and oso dalam fanpage seseorang . Korang pun tahu kan yg ramai orang gunakan fesbuk as a medium to share their blog ? *aisemen* hehe . korang nak join tak ? Baik laa , this is simple like ABC .
First , you need to follow Aini's blog ( penganjur )Tinggalkan link entry anda yg bertajuk "Pengumpulan URL blog 2012" di entri Miraa ni
Jangan lupa untuk serta kan banner tu dalam entri korang ok ?
Sudah ? kita tunggu hasilnya selepas dua bulan :) segmen ini akan berakhir pada bulan March . so spread the love okay ? 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. joined..
    http://ninieykamarudin.blogspot.com/2012/01/korunk-jom-tambah-follower-skunkklik.html

    ReplyDelete
  2. I'm joining :)
    http://ohthisismy.blogspot.com/2012/01/pengumpulan-url-blog-2012.html

    ReplyDelete
  3. http://miraahussin.blogspot.com/2012/01/tambah-follower-jom.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini