Tempahan background [ Post body and sidebar ]

Views
mesti korang tertanya tanya apa yg miraa maksudkan dengan post body's background . korang pernah tengok kan blog body dorang berbintik bintik ? hah , kalau korang nak tahu tengok bawah ni
Try tengok body blog tu . ada bintik bintik kan ? kalau tak clear korang boleh tengok ni contoh blog akak Ain Amira :D


Price: RM1 for full body and RM3 for wrapers yg terpisah *mcm pic atas ni
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera dilaksanakan selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Full body or wrppers terpisah
 Phone number & blogs link *for review

Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini