Tempahan edit full blog [ Classic template ]

Views
Straight to the point and tengok contoh classic template yg miraa boleh buat kan :)
Code: FEBCT-I

Code: FEBCT-II


Price: RM15 for FEBCT-I and RM20 for FEBCT-II
Themes: Mengikut pilihan anda
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera dilaksanakan selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Code template
 Code header boleh review di sini dan sini dan juga sini
 Tema *hijau , biru , ungu dll.
 Text input: Nama blog / welcome note
 Phone number & blogs link *for review

Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. berminat nak sponsor x?? heheh

    ReplyDelete
  2. maaf . lain kali laa ye dear ? miraa pun ada on going GA until 28 Feb

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini