Tempahan edit full blog [ Simple template ]

Views
Tempahan full edit blog ? Sure miraa boleh buat and mungkin jimat sikit . heheh ! miraa hanya tahu mengedit full simple template dan classic sahaja . sebab miraa dari awalnya pengguna simple template . Nak tengok blog miraa dulu ? scroll down :)

Snanye banyak lagi tapi sume nye corrupted -.- so da kne buang . sian kan miraa ? ini je laa kenangan dulu haha lari tajuk betui . miraa da buat kan beberapa blog and miraa akan bagi satu contoh disini ya ? scroll lagi sikit :D

Code: FEBST-I

Antara yg miraa buat dekat blog Ezzati ni ialah tukar background mengikut tema , scroll bar pun miraa tukar kan. Header yg miraa buatkan adalah jenis "special" >D sebab dy melekat dengan post body . Post body dy pun ad background . apa yg miraa tahu blog ezzati a bit ringan berbanding sebelum ni . so bmaksud miraa da kurangkan sikit laa berat blog tu XD cursor miraa tukar kan jadi tiny purple hand *mengikut tema hehe


Code: FEBST-II

Ini pulak blog akak Ain . sama jugak simple template but more to coding when edit blog ni . The sidebar tittle sume miraa guna image yg miraa buat sendiri and the follower gadget jugak guna code spaye more laju load . kalau korang pasan bebetul , kaedah follower gadget yg guna add gadget tu guna banyak code . so this kinda help the blog load speed hehe

Price: RM10 for FEBST-I and RM15 for FEBST-II
Themes: Mengikut pilihan anda
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera dilaksanakan selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Code template
 Code header boleh review di sini dan sini dan juga sini
 Tema *hijau , biru , ungu dll.
 Text input: Nama blog / welcome note
 Phone number & blogs link *for review

Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. kak mira , code template tu macam mana contohnya ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini