Tempahan navigation [ Normal ]

Views
NoNavigation and page bukan satu benda yang sama okay . Ini miraa nak terangkan pasal navigation ye . ni yang simple sikit and ringan bila dalam blog korang .
Code: NS-I
Code: NS-II
Code: NS-II

Note: NS-I hanya menggunakan backgroun color dan NS-II menggunakan background image dan NS-3 menggunakan Nav image
Tadaa ! itu laa contoh nye :D lol baik lah maximum untuk navi ni ialah 4 . knape ? sebab kalau more than that tak lawo . dy drop pegi bawah . so do you gais want it ? mai mai tempah :)


Price: RM1 for NS-I and NS-II and RM3 for NS-III
Themes: Mengikut pilihan anda
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera dilaksanakan selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Tema *biru , pink , purple dll.
 Icon untuk divider *boleh intai sini dan bg URL
 Tema *hijau , biru , ungu dll.
 Text input: Nama blog / welcome note
 Gambar *sekiranya anda memilih NS-III
 Phone number & blogs link *for review

Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini