Thursday, 26 January 2012

Tempahan signature [ Text and image ]

Ini miraa ada buat beberapa contoh untuk signature bersama gambar . miraa buat yg simple je sebab kalau terlalu fancy berkemungkinan akan buat page korang loading lambat . so miraa guna gambar miraa as a contoh .
Code: STI-I
Code: STI-II
Code: STI-III
Code: STI-IV
Code: STI-V
Code: STI-VI


Price: RM3/signature
Themes: Mengikut pilihan anda [ Pilih kod warna di sini ]
Pembayaran: [ rujuk di sini ]
Cara menempah: Boleh hantar pesanan ke akaun facebook miraa atau pun hantarkan ke email miraa [miraahussin@gmail.com]
Tempoh tempahan siap: Tempahan akan segera dilaksanakan selepas miraa menerima bayaran. *mengelakkan penyelewengan
Sila sertakan info ini ketika menempah:
 Code signature
 Color code signature
 Gambar untuk signature : *pastikan gambar jelas . Kualiti signature ini bergantung dengan kualiti gambar anda .
 Bentuk gambar:
- Cropped : mcm signature di atas
- Round
- Triangle
- Rectangle
 Text input: e.g - Miraa Hussin
 Phone number & blogs link *for review

Kerjasama anda amat dihargai. Sila pastikan anda tidak membuang masa saya dengan fake order. Terima kasih dan Assalamualaikum 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini