Saturday, 7 January 2012

yay !

Assalamualaikum ! fuah ! nak satu dua minggu tak online boleh jadi gila ! :'D finally tadip sy memberanikan diri untuk bayar bil broadband XD sy ni pmalu orangnye . puih ! :) so sy akan online balik la kan ? feww , tahun ni SPM . sy pulak taley blah kalau online . cmne nip ? T^T so sy akan online when ad mase free saje laa kan ? TwT 

ad lagi ke readers sy ni ? mesty sume da banyak lari kan ? and and and mesty banyak yg unfollow jugak ToT sobss sobss . banyak yg sy tertinggal skg ni =.= grr grr anyway got an idea fr me on how to urus my masa ? :') sy ni takpandai urus masa . hihi . well im so happyy sebab boleh online lagi alek XD !!
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini