Monday, 6 February 2012

Amir Hussin adik Miraa Hussin ?

Assalamualaikum sume . uwaghh ! penat melayan baby baru and miraa puas sangat membuli dia harini . Sape soh , koci pun miraa yg tolong bukak kan kulit taw ! Perihatin kan miraa ? :p

Btw siapa Amir Hussin ? korang pernah dengar ke pasai dia ? opkos ada and ada yang tiada . Well he's me brother and dia laa yg miraa kata more advance dari miraa . But in blogging he's a noobies HAHA well dia baru buat blog so miraa nak mintak tolong korang follow dia . boleh kan :3 korang en baik hati . jangan laa kedekut . kih kih kih ! tekan image tu untok pegi ke blog dia .
Share:

2 comments:

  1. http://akubencihacker.blogspot.com/2012/02/untuk-semua-owner-ga-yg-saya-dah-join.html


    SAYA ADA JOIN GA AWAK..
    SILA BACA :)

    ReplyDelete
  2. anda di tag
    http://hatiamira.blogspot.com/2012/02/just-for-fun-by-ira.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini