Saturday, 4 February 2012

apa salah aku ..


aku tatau apa aku daa buat and aku tatau knape aku benci dengan sume orang and aku tasangke aku akan kecewa ! what daa ? baik la sekarang ni aku daa pelik sangat T^T aku tak tauu apa aku taip , apa aku buat dan apa yg takene ! aku dok nangis je tak buat apa yg betul ! keje akaun aku tergendala sana sini sume tak boleh di buat dengan betul . aku taip ni pun aku tak tatau knape T^T aku benci hidup macam ni . maaf . ignore this post hahaaaaa

# ps : mataa aku da banyak sangat tengok scene kissing
Share:

2 comments:

  1. xpe2...luahkan je pape yg terbuku...dah tenang nnt boleh smbung wat keje akaun tu...dah siap nnt boleh buat header blog sy lak...

    =)

    ReplyDelete
  2. hehek :') im soryy . bebtui idok ada idea nak buat cne header awk . insyAllah siap laa esok

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini