Friday, 3 February 2012

contest ke-2 : contest editing gamabr yang menarik by ieyqha

Korang nampak tak tajuk dan banner tu ? nak join kan ? :D cepat tekan banner liplap tu okay ? Done the like and done the following . So miraa nak sertakan duaa gambar ni . tak hebak sangat pun :) but itu je hasil edit edit yg miraa pandai buat hehek !
Okay laa , its a lil nit small . kalau nak tengok jelas jelas sampai nampak jerawat tekan image ye spaye jd besar XD fes pic tu miraa snap tepat jam doblas 1.1.12 :> lepas menangis entah sebab apa miraa terus snap . ngehek . yg gamba ke duaa miraa snap masa bosan . miraa tak pai mekap tapi miraa pakai eyeliner je *apa kena mengena ? haha miraa nak sangat menang . please :3 hehe . nak tag . kihah , betty , mushie and oso ain <3 peace yo !
Share:

6 comments:

  1. hai, saya datang dari c0ntest yg sama.. jemputlah jenguk bl0g saya ye

    http://missfieka98.blogspot.com/2012/02/c0ntest-ke-2-c0ntest-editing-gamabr.html

    ReplyDelete
  2. Miraa Hussin,saya tag awak okay:)

    ReplyDelete
  3. heyp,,
    ada update tuk contest nih,
    dan ade sponser bru,
    sila check kat link nih
    http://ieykhadomokun97.blogspot.com/2012/01/contest-ke-2-contest-editing-gambar_31.html

    ReplyDelete
  4. anda menang http://ieykhadomokun97.blogspot.com/2012/03/pemenang-contest-editing-gambar-paling.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini