Sunday, 12 February 2012

Contest Picture BFF Awsem

Nak join tekan banner

byk contest yg kene anjurkan tapi banyak jugak syarat dy yg susah . miraa suka join contest yg berkenaan dgn gambar and contest ni pulak miraa suka sangat sebab tha syarat senang senang :) so here it is gambar bsame BFF . :p


siape ni ? mana miraa ? aha miraa yg pakai baju seragam scola tu  yg sblah tu pulak sape ? tu pulak miera . hehek ! what ? yeah miraa n miera so ? :p hehek ni time last year's party . thaa ballon is mine :p DOMO ! hehek


Miraa salu cakap yg BFF maksudnye Boy Friend Forever kan ? so miraa nak jugak lekat gambar edit ni :'3 beee ! yah maahhh boyfriend smpai kte kawen t . hehek !  i hearrtt youu o3o kish kishh *alaa haii hahah
Share:

4 comments:

  1. trima kasih join contest sya, semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  2. gudluck...

    =)

    *header da siap??klu da bgtau ek??tq

    ReplyDelete
  3. otw , btw thanks . nant sy akan bt satu post header sume kt sne hehek maaf ye tgu lma sgt

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini