Monday, 6 February 2012

Going Dark ?


Assalamualaikum , miraa skali lagi tuka tema blog . Now going gelap-gelap . So korang suke tak header baruuu miraa ? :D hebak en diaa ada lappy Apple ? haha tersenyum lagi apple itu mehehe . btw miraa a bit busy now , so dalam seminggu lagi siap sume edit-edit blog tu untuk yg pemenang laa . Tapi untuk yg order tu , miraa akan tunggu pembayaran korang eah ? Okay kan ? hehek .
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini