Wednesday, 15 February 2012

Korean Style Blouse - RM50 + free postage





HARGA :
RM50 + free postage (sbh srwk +RM4)
MATERIAL: 
CHIFFON 
SIZE: 
FREE SIZE

Cara menempah :
Sila emailkan info tersebut ke alamat email saya miraahussin@gmail.com dengan subjek "Tempahan Blouse" ataupun message kan ke facebook saya Miraa Hussin .
Nama anda :
Alamat anda :
No. telefon anda :
Kod item :
Kuantiti :
Warna *jika perlu :
Pembayaran boleh dilaksanakan menggunakan kaedah bank in kedalam akaun BSN . No akaun akan saya berikan kepada pembeli yg serius . *Kalau nak cepat tengok sini ye ~(^.^~)
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini