Monday, 13 February 2012

Long Sleeve Lycra Blouse






JENIS KAIN : 
Lycra

SIZE : 
Free size
Sesuai untuk S dan M

HARGA : 
RM 55.00 *sehelai
RM 100.00 *dua helai


Cara menempah :
Sila emailkan info tersebut ke alamat email saya miraahussin@gmail.com dengan subjek "Tempahan Blouse" ataupun message kan ke facebook saya Miraa Hussin .
Nama anda :
Alamat anda :
No. telefon anda :
Kod item :
Kuantiti :
Warna *jika perlu :
Pembayaran boleh dilaksanakan menggunakan kaedah bank in kedalam akaun BSN . No akaun akan saya berikan kepada pembeli yg serius . *Kalau nak cepat tengok sini ye ~(^.^~)

PERHATIAN !! : Caj RM7 dikenakan kepada pembeli dr semenanjung dan RM11 utk pembeli dr sbh&srwak utk postage . Sebarang pertanyaan emailkan kee miraahussin@gmail.com
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini