Wednesday, 15 February 2012

Lycra Skirt II + free postage

SK002

SK003

SK004

SK005

SK007

SK008

SK009

PRICE :
RM 62.00+Postage


Material : Lycra (soft, smooth and stretchable)

Size : Free Size
*Can fit S to XXL
Labuh : 41inch
Lebar Pinggang : 13 ~ 19inch
Lebar Kaki Skirt : 38inch

Cara menempah :
Sila emailkan info tersebut ke alamat email saya miraahussin@gmail.com dengan subjek "Tempahan Skirt" ataupun message kan ke facebook saya Miraa Hussin .
Nama anda :
Alamat anda :
No. telefon anda :
Kod item :
Kuantiti :
Warna *jika perlu :
Pembayaran boleh dilaksanakan menggunakan kaedah bank in kedalam akaun BSN . No akaun akan saya berikan kepada pembeli yg serius . *Kalau nak cepat tengok sini ye ~(^.^~)
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini