Thursday, 2 February 2012

Scola ke kilang ? -.-


Assalamualaikum . woaa brape lama dah miraa idok menaip . well ini semua ini sebab scola . next week akan ada sukan tahunan and rasa tak sabar sebab akan datang pegi scola slame 3 hari je . isnin cuti , slasa rabu khamis sukan then jumaat pulak cuti XD ahh sukaa gile . dan yg lagi penting takde blajaa TwT syukur ! ada break sikit untuk siap kan few homework yg memanjang hehek and saya suka bila karangan saya melebihi 410 patah perkataan XD

Apa yang kilang pulak ? well the new bilik guru is on construction and hell i can't focus on any subject bilaa jentera tuuu berbunyi ! T^T dan bilaa sy bosan dengan semua tu sy akan mengantuk dan tido . keh keh keh saya banyak tido dalam subject amath but tadi fes time sy tak tido sebab tajuk yg garis garis graf tu XD Linear Law kalau tak salah . its pretty damn fun sebab , best laa ! XD =

dan satu lagi , smalam sy happy sangat TwT ahernya dapat jugak membebel-bebel dengan dy ihihi ! tak lah lama sangat sebab time petang call then azan bkumandang *tempat si dia* so gotta stop laa kan ? :3 walaupun 40min je tp sy cukup suka ! TwT thank youuuu si comel haha and sy sangat gembiraa . now sy akan more bersabar spaye hasil ny nanti memuaskan <3 okaiii nak kemas blog . agaknya ada tak orang yg un-follow ? :'3 sorry guysss
Share:

2 comments:

  1. kita mempunyai gaya yg sama...(tido dlm kls...hehehe)

    ReplyDelete
  2. :D tapi miraa kengkadang je tido .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini