Monday, 13 February 2012

Tudung Plain Lycra + Viscose layer


Tekan image untuk lihat lebih jelas . 
Tekan pada mana-mana tudung tersebut
Harga :
RM55 *sehelai
RM100 *dua helai

Cara menempah :
Sila emailkan info tersebut ke alamat email saya miraahussin@gmail.com dengan subjek "Tempahan Tudung" ataupun message kan ke facebook saya Miraa Hussin .
Nama anda :
Alamat anda :
No. telefon anda :
Kod item :
Kuantiti :
Warna *jika perlu :
Pembayaran boleh dilaksanakan menggunakan kaedah bank in kedalam akaun BSN . No akaun akan saya berikan kepada pembeli yg serius . *Kalau nak cepat tengok sini ye ~(^.^~)

PERHATIAN !! : Caj RM7 dikenakan kepada pembeli dr semenanjung dan RM11 utk pembeli dr sbh&srwak utk postage . Sebarang pertanyaan emailkan ke miraahussin@gmail.com
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini