Monday, 5 March 2012

Cara Uninstall Meitu Xiuxiu

Assalamualaikum . now sibuk dengan UT . tadip BM gile la tulisan cakar ayam miraa kuar haha . btw bukak CBOX tadip ad org askh cne nak delete meitu xiu xiu tu . sy tatau ap masalah dengan software tu kat korang but sampai skg sy guna ok lagi . and please laa lepas ni jangan tanya sy edit guna apa sebab sy da bgtau :) *tuto ini untuk windows7 ye



1. Korang tekan button start tu then korang nampak kan All Programs tu ? korang tekan laa lelaju .


2. Then korang tekan yg paling bawah ad tulisan cine tp ntah knape harini lappy sy mengada jadikan simbol tu mcm tu haha . korang tekan yg ada bentuk tong sampah tu macam yg sy bg box tu .


3. Pop-up box cenggini akan kuar kan ? so korang tekan je yg yes tu . kalau still ad gak sy tatau laa ap nak buat sebab sy nyesal uninstall haritu haha . btw nak bagi jels sikit . tengok ni hasil kerja guna meitu

the tulisan is the edited things and the effect oso

haha tak banyak sy edit . effect + tulisan je

comel ? :D pasan kan ? sy tahu :p

saya bukan kedekut saya cuma nak anda lebih berusaha bila nak pakai software ni :) kalau nak download tekan stuff > download > meitu . ok baii :)
Share:

14 comments:

  1. da due kali kite download then uninstall --' sbb tetibe je sume bende jadi tulisan cina . sbb kite tak phm lah kite teros delete .lega hati ni ,lau tak rase nk nangis je bile tengok lappy kite jadik cina . haiyaa tsk tsk tsk T_T,tp best jugak pakai sofware nih ,tp tuh lah TERPAKSA DELETE sbb kite ta nk desktop kite ad tulisan cina .mira pakai sofware nih desktop mira tade jd ap2 ke ?? hehe

    ReplyDelete
  2. emm tuje la msalah . tapi desktop miraa takde pula jadi cina2 . still normal only kalau nak preview photo jd yg viewer gelap tu kan ? shafyda thegadies

    ReplyDelete
  3. Alahai , nyesal pegi download software nie ... ntah pape jadik kt desktop saya .. cina semuanya .. abis kena marah dek kakak saya :(

    ReplyDelete
  4. knk sya xdpt download meidu xiuxiu ? . .

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. menyesal download :( abis jadi cine sye punye lappy

    ReplyDelete
  7. huhu. menyesalnya download. mcam mna ni. smua jdik bahasa cina. confirm kna marah :( mcam mna nk settlekan ni?

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..boleh tolong tak?saya dh cuba uninstall pakai cara tu,,tpi tk boleh,ada cara lain ka?

    ReplyDelete
  9. saya memang blur sangat bila tengok tulisan pelik tue..tak faham langsung..

    ReplyDelete
  10. macam mne nak uninstall ? kenapa tak bole ?

    ReplyDelete
  11. tak boleh uninstall :( aduh tak faham bahasa cina -_-

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini