Thursday, 15 March 2012

CONTEST HEBAT | Ayat Hebat Tanpa Noktah

Asssalamualaikum ♥
 
Miraa terasa nak join contest ni , haha miraa tatau laa boleh tak kalau guna noktah yg panjang tu . tp tu bukan noktah kan kalau dalam math ? :p ap ap je la harap penganjur trime ye hihi . btw miraa da ikut semua syarat . terima lahhh //amboi gedik ny haha


* * *

Pada suatu hari yang indah, ada seorang lelaki yang tampan dan bergaya dan lelaki itu adalah perempuan dan perempuan itu tampan dan setelah menikmati angin yang segar maka perempuan itu menikmati angin yang kencang pula dan  perempuan itu bernama Ali bin Abu bin Aba bin Abo bin bon bon boooooon bobon nnnnnngeeeeee!ng!ngeeeeenge!Eeeeeetttt ~ kaboom!!! perempuan itu pun mati dan perempuan itu balik ke rumah setelah mati dia hidup kembali dan bapa kepada perempuan itu lelaki akan tetapi dia gay dan itu lah masalah dia sekarang nih jadi begini bah bapa dia tumbuk tu perempuan then biru mata dia kemudian perempuan itu berubah menjadi lelaki kecil~dan........ tet tetteeet! Boboboi ~ teneeeeeeeeneeeeuuunennennen ~ Boboboi Kuasa tiga!! ''Boop'' !!! berdentum kepala satiah dihempap pak morit  dan mak satiah iaitu mak sukin berkata , Yeah!!! the apex preedator!! no! his makin for the pin annnddd ''Boop!'' ooohhhhh yeah satiah kick out as 2 whooa satiah is makin a moves right here and ooooooh!no!Satiah orton RKO!Rko! satiah is making pin and yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Hear voices in my head the talk(Wins Songs)noooooooo!what is this ! lidenbrock is comin!hess chokein!....''Booooooooom'''''' Chokeslam By lidenbrock ya~ itu lah dia mak sukin melambai tangan kepada pusara satiah maka satiah keluar dari kubur dan '''Satiah bersama UNDERTAKER'''  then satiah dan undertaker membunuh semua orang yang berada di kampung asli itu dan kemudian pergi ke perkampungan orang kk . tamat . penat sudah saya mo taip hahahhahahha

* * *

Okay thats all kot . haha miraa credits laa kat adik miraa sendiri sebab kebanyakan ny dy yg mengarut miraa duk taip je ap yg kelua dr mulut dy tu . tak sangka miraa boleh tergelak sensurang bila read text dy ni hahaha . kalau tak menang pun takpe asl org ad nak read :p salam
Share:

2 comments:

  1. hahah...cerita terpusing2...adoi...dasyat tul adik miraa ni ek...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini