Thursday, 29 March 2012

Contest Sweet Moments

Asssalamualaikum ♥

Untuk entri ni , miraa nak tag Nadyaa , kak Ain Amiraa and Ezzati :* join ye contest ni ! hehek ! okay , semua sponser miraa da follow like and ap yg ada kat syarat tu . now miraa nak mula bercerita . *aisemen*  btw ini ..

[ Entry bergambar ]

Termenung panjang nampaknya kau miraa ? hehe snanye saje posing macam ni . lepas siapkan kerja scola miraa amek lappy terus main webcam snap photo . apa yg sweet ? well yelaa miraa da siap keja scola XD psst , comel ken mejaa miraa ? miraa buat sendiri tuu dulu XD

Siapa peminat Korea ? mesti pernah tengok Protect The Boss kan ? hah korang rasa gambar miraa ada sama ta ? :D miraa nak buat sebijik like drama tu but si dia takdo photo sebegitu and miraa plak takda baju macam tu . So this is Protect The Boss versi Malaysia XD

Kewl kan kami beradik ? especeli my lil brother kat lakang tu haha masa ni dia tengah tunggu nak main bola kat scola but then pegi sibuk jadikan badmntn tu  pye pmukul jadi guitar XD amek ayat aneh haha
Mesti ramai yg dah tahu tentang rumah terbalik di Sabah kan ? hihi miraa dah pergi and memang BENAR ianya terbalik . kalau nak tahu ini laa rumah paaaaaling comel pernah miraa tengok tau . kalau korang nak pergi jom laa ke Sabah ;)

Ini pula pantai Tanjung Aru *beach II . masa ni miraa dengan lil brother miraa je yg pergi main air haha so jangan heran dengan photo ni sebab dy yg snap . 

Tempat yg sama juga mcm kat atas , ini taman kat Tanjung Aru . miraa terliur dengan buah kat pokok tu . macam mangga tapi bukan . haha skali lagi , adik miraa yg snap :)

jangan ditegur mengapa miraa senyum itu macam haha snanye miraa takley lupa dengan satu text bf miraa tu masa tengah men lappy , so tergelak and tak sedar terklik pulak snap ahah


Tertanya-tanya adakah itu Ochie hemster miraa ? haha ni snanye GP miraa dulu but dy sakit lalu mati T^T wuuwuu ni laa pic paling sweet GP miraa pernah pose haha comel ken ?

 From left to right mebi korang paham sikit apa kena dengan miraa kan ? haha kalau takpaham buat buat paham je :p

hihi ni me mom . photo ni masa kat Rumah Terbalik hehe me mom comel dr miraa ook i admit it hehe !

Siapakah ? ni miraa dengan adik miraa . masa ni busy buat persiapan untuk scola yg akan dilawat oleh entah . so stay kat scola untuk 4PM++ haha sweet moment ke ? entah haha

"you got the fire" haha knape pic ni sweet ? ni hah fes time miraa edit pic guna Adobe and apa yg miraa nak ia menjadi lol ! haha adik miraa jadi bahan uji kaji 

hehe miraa dengan momy lagi skali haha miraa tatau knape terpotong pic ni . jels kot camre miraa ken ? haha senget gile idong miraa tros . and yeahh mom miraa spoting gila dalam bab bergambar haha
Manade  panjang entry miraa ni kan XD pendek saje pun hahahha photo pun belum cukup tu haha kalau boleh nak masuk kan lagi bebanyak tapi line ciput sangat . so miraa da ikut semua syarat , tag and now nak tunggu admin cakap miraa menang je lagi haha paasan gile XD btw miraa harap miraa menang :p tata !
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini