Dah memilikinya ! :p

Views
Asssalamualaikum ♥

Kalau previous post pasal miraa bakal benda ini , now miraa nak gtw yg benda ni pula miraa sudah pun ada . Sebenarnya daa lama tapi takde enfon lebih untuk digunakan so dy mati je haha jangan sampai dy mati selama-lamanya sudah la . Mari miraa terangkan sikit pasal benda yg miraa ada ni :)

Apa antara yg menarik ialah , 12sen/minit dan 1sen/SMS . ok bagi miraa itu yg paling menawan kalbu miraa nin hahaha knape laa dulu nums ni tak klua ye . Kalau tak miraa dan bf miraa boleh jugak calling sampai lebam masa bf miraa braye kat Indon :) Tapi , alaa benda dah lepas hehe !!

Selain itu , pass internet pun murah je untuk sehari ! RM2/day untuk 100MB . Miraa tak pasti cukup ke tak kalau guna modem but yg best RM2 ? wew kalau dulu RM3 miraa salu guna . But now ad bb takde laa pulak guna pass pass *kecuali bila takdo line bb* Lagi satu , kalau kte kat luar negara , pss tu bernilai RM5/MB . Tak perlu la kan nak risau pasal online online bilaa kat luar negara :D haha

Kalau korang sayang dekat nums korang tu itsokay , takperlu beli nums baru pun ok . Sebab ny korang boleh upgrade je dengan mendial *108*21# dan ikuti  arahan seterusnya . Best kan Hotlink ni ? jadi jom tukar reramai ! :D *promote sat okay sedang menunggu pagi muncul :3 babai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. sy tagged mira join ga ni:

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

    ReplyDelete
  2. Saye pon gune Hotlink Baguss Tuh , Kite Sameee , Sepp sepp ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini