Saturday, 31 March 2012

First Photo Contest BY Dayah

Asssalamualaikum ♥
Klik untuk join !
Syarat semua miraa dah ikut and patuhi . Kni tiba masanya untuk miraa tempekkan photo yg nak ditaruhkan XD tak lawaa pun .

Photo ni miraa ambil selepas miraa siapkan hw . Snap guna apa ? Tak lain dan tak bukan guna lappy sahaje ;)

Protect the boss versi bertudung :D aumm miraa saayaaaaaaaaaaang 'boss' miraa tu . hehe ignore my messy closet

Jeng jeng jeng ! Ini photo miraa masa tengah tumbuh jerawat . sebab tu laa ada plaster kih kih kih 
Okay laa kot . itu sahaja photo yg miraa nak taruhkan . miraa nak sangat menang sebab miraa nak topap tu XD boleh kan dayah ? hahaha ok gais tata !
Share:

6 comments:

  1. link blog saya dah tukar sila follow blog nie sbb blog saya yang lama kena tukar pass and email so saya buat blog baru sila rujuk sini

    baru:http://dayah-hidayahsmile.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

    lama:http://hidayahd.blogspot.com/search?updated-max=2012-03-18T01:17:00-07:00&max-results=1&start=8&by-date=false

    ReplyDelete
  2. ada sponser baru

    http://dayah-hidayahsmile.blogspot.com/2012/04/hadiah-and-sponser-for-my-first-contest.html

    ReplyDelete
  3. http://thenurra.blogspot.com/2012/05/biodata-contest-by-nurra.html
    jom join contest....

    ReplyDelete
  4. saya join juga, jemput singgah ke blog saya :D

    http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/first-photo-contest-by-dayah.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini