Saturday, 31 March 2012

First vid tuto MH

Asssalamualaikum ♥




Hehe ! anda nampak photo di atas ? haha well mira takde software nak rakam masa edit so miraa guna photo animation je . Tuto ni miraa buat bagi yang tak brape paham dengan entry tuto miraa yang cara kemaskan kawasan header tu . So kalau nak tahu korang tekan photo itu then tengok kat youtube ok ? ;)

Miraa siapkan vid ni dalam masa 1 jam sebab nak snap , edit and buat memacam lagi . Upload pula ? first miraa upload ambil masa 1 jam untuk 57% but then error ! mesti faham kan perasaan tu ? then masa pergi tution tadi miraa ambil about 30-40min untuk upload an Alhamdulillah berjaya jugak :'D so korang jangan lupa tengok ye ? now miraa tengah nak buat hijab tuto pulak ahaha tata
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini