Saturday, 31 March 2012

Freebies header ...

Asssalamualaikum ♥
Dah lama miraa tak bagi freebies kan ? eleh , marah lettew kan korang ? haha well miraa kan ada buat tempahan dan itu juga yg membuatkan miraa menjdai kedekuts sedikits hihi ! Btw miraa da pernah bagi freebies header tulisan , and oso tulisan+photo . but now miraa nak bagi header yg sesuai untuk blog melekat ! :D meh tekan untuk ambil code . Btw photo bawah ni hanya preview , URL dy pulak untuk yg header semata-mata .







Bagi mereka yg tak tahu macamana nak guna header tu or cara nak bagi lawa header tu , korang boleh picit kat sini . Miraa ada buat full tutorial about that . Kalau tak tahu cara nak letak header guna URL korang boleh intai vid tutor dekat sini ya ? ;) okai semoga korang happy !
Share:

15 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini