Wednesday, 14 March 2012

Hadiah untuk MH's Online Shop Giveaway

Asssalamualaikum ♥
 
Mesti korang nak tahu jugak kan apa pulak hadiah untuk GA kalini ? eceh gedik tui pembuka miraa ni haha / btw scroll untuk membulatkan mata . 








 


Maaf kalau hadiah ni sume tak menawan kalbu korang ye . Sememangnya petang tadi tak sempat nak pilih yg lelawa . insyAllah 16032012 ni miraa akan tambah lagi hadiah nye ok ? Btw kalau nak join tekan banner atas tu ok ? and jangan juga lupa untuk tekan ni
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  V
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini