Thursday, 1 March 2012

Haruno Hana *sponser


Assalamualaikum dan samad malam . bai . haha bengong miraa hapdet ni nak bagitau ad lagi sorang sponser baru :) she's Haruno Hana from Malaysia ! give her a clap ! XD bengong lagi sekali . well dy akan sponser RM10 for sorang random winner and two handmade bookmark yg ad nama korang *tuding jari kat bakal winners* ngeh ngeh ngeh nak tengok contoh ? ni hah


comel kan comel kan comel kan ? :D nanti miraa nak tempah laa untuk diri miraa sendiri . hihi . syarat yg senang je Hana kite ni bagi . you gais only need to follow her blog here . oh well , TTFN <3 good luck evelibadi
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini