Monday, 19 March 2012

Hilmi Razali ??

Asssalamualaikum ♥

Setelah seminggu cuti , harini miraa penaat sangat bila pulang scola . miraa mandi , makan , solat patuw tido sampai ke petang dan ap yg mengecewakan ialah keputusan UT Mac untuk paper amath miraa memang terbaik . 22% je markah miraa . oh maii teruk gile . but better than before . makin banyak yg lulus .

Tajuk dan pendahuluan sungguh tak berkait rapat kan ? hihi siapa Hilmi Razali ? Apa istimewanya beliau ? *wah beliau pulak* dia merupakan salah seorang blogger yg boleh dikira me senior . apa yg menarik , dy tamatkan plajaran kat scola menengah pada 2010 dan yg lebih memusingkan kepala otak miraa ialah dy baru berusia 16 tahun masa itu . Hilmi ni dalam 94-liners macam bf miraa but dy cakap yg dy masuk scola awal . wow sama macam adik miraa . sepatutnya tahun ni baru fom 2 tapi daa masuk fom 3 . Kes bf miraa pula dy ckp dy kuar awal tu laa jadi pom 5 . kalau tak sme je dy ngan miraa skg ni . hehe

Mungkin ada yg masih belum mengenali blogger ini so jangan lupa untuk menjenguk blog beliau . The Memories Remain , yes thats his blog . Kalau tengok post-post entri dy memang menarik . Macam-macam ada katanya . Tidak dinafikan yg blog Hilmi ni memang simple giler . Kat kedai pun takde blog yg penuh dengan isi tapi simple . Dan apa yg paling penting bg miraa , blog dy takde laa semak . hehe

Kenapa miraa menaip entri pasal dy ? Tidak ada niat yg jahat dan tidak baik serta buruk , niat menaip entri mengenai beliau hanyalah sekadar permulaan dan pengenalan kerana Hilmi ni akan jadi blog partner miraa . Sebagai contoh , kita boleh tengok Lyssa Faizureen dan juga sifunya Ben Ashaari yg sememangnya top dalam dunia blogging ini .

So lepasni jangan ada yg salah faham bila miraa mention nama Hilmi dimana-mana juga laman sosial *aisemen* His older than me and I respect him as a brother . Jangan keliru , Hilmi dan Helmi adalah orang yg berbeza . Korang mungkin puas baca pasal Helmi Mohd kan ? Dia juga abang miraa . Tapi dia abang yg lebih banyak bantu miraa dengan masalah peribadi . HAHA peribadi laa sangat ! Okay ! nak rehat yg secukupnya untuk bangun awal pagi esok . Selamat malam semua ^_^
Share:

2 comments:

  1. Thank you miraa ! sori lambat comment sebab sebelum2 nih agak busy sikit ! laa nih dah x busy dah =D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini