How I missed you ..

Views
Asssalamualaikum ♥


Korang sihat tak ? Sihat ? Alhamdulillah . Miraa ni tatau ble nak sembuh -.,- dah sembuh kejap tapi sakit alek . Anyway sory kalau miraa ada tersalah apa-apa kat korang . maklumlah miraa pun manusia biasa . btw tajuk entri dan pembuka entri sungguh tak sama . baik .

Rindu ? Korang pernah tak rindu kat seseorang ? Ye laa pelik kalau korang tak pernah rindu .. emm masa tengok Running Man tadi ada Bigbang and opkos ada TOP >w< then tiba-tiba teringat kat dia T^T emm mula nya happy je miraa but then masa When Tomorrow Comes miraa tengok half je sebab tetiba mata miraa kuarkan cecair yg dinamakan 'air mata' XD

Miraa snanye rindu sangat kat dy and terlintas kat fikiran masa last day miraa dengan dy T^T our rs da nak 2 tahun and sumpah miraa bsyukur sgt sbab boleh sampai ke tahap ini . mmg LDR ni akan rumit kalau salah satu pasangan tu suka menipu . but like I said in my last stats , hubungan kitorang mula dengan penipuan :') bukan nak salahkah apa pun . ok da lari tajuk .

Last day at PJ , miraa awal bangun and sedia then kuar sat konon nak beli barang . miraa gtw dad yg miraa nak kuar . so around 9AM miraa dah kat Sogo tu . biasala lelaki lambat , miraa tunggu and fes time miraa sabar tnggu org . slame ni miraa akan tinggalkan je mem miraa f lambat sangat . bila dia sampai pulak dad bertalu-talu call T^T macamana nak gembira ?
brapa kali miraa crita benda ni ? entah sukati laa :'D tak banyak pun kitorang cakap-cakap and sebab masatu ada kawan dia so miraa takut nak cakap and maluu nak tengok dia T^T ya Allah ... pedih gila rasa hati ni bila teringat masa dia ada sblah sy T^T *tears falls* miraa tahan air mata miraa masa tu sebab ego tinggi masatu .
bilaa miraa sbrg jalan tu ..miraa tau lepas ni tak akan jumpa dia lagi ..kalau ya pun entah bilaa lagi .. miraa toleh lakang tapi dia dah hilang ..fes time miraa nangis in front public ..sampai hotel je miraa kesat mata then masuk toilet miraa nanges bila tengok T dia :'D miraa takde kuarkan any words masa kat dalam taxi . miraa diiam je . then masa otw pergi airport miraa tenung kat luar miraa ternangis lagi T^T
sampai kat airport , miraa dudo sambil text dia . sebelum masuk , kapal tu miraa pegi toilet ..miraa nak call dia tapi miraa takut :') tahu laa kan ? masa kat kapal pula , miraa sumbat tinge dengan hnsfree denga lagu entah apa ..masa miraa tengok luaa tingkap , miraa tapasan yg ai mata miraa kuar lagi ..nasib baik masa tu adik miraa dah tido . awal ken ? penat la tu .
sampai je Sabah , lepas amik beg miraa pegi toilet lagi ..tahu laa ? nangis :'D then Uncle Taxi datang dengan penuh kehairanan tengok bagasi yg banyak X'D masa tu dah malam and hujan pula . batt mp4 pun da nak habis . miraa tenung luaa alek then naaaaaaaangis lagi sekali .. sebek takda yg pasan sebab daa malam .. kemudian sampai kat rumah :')
fes expression , wow thank god selamat sampai :') masuk rums , simpan baju semua kat closet . termenung .. ingat lagi pasal T ? miraa bukak beg lagi satu then senyum tengok baju tu .. miraa call diaa ......n mase tu miraa nangis puas-puas .."kita dah jauh" hanye itu yg miraa ingat miraa cakap T^T itu laa kali ptame miraa nangis masa calling ..

korang mungkin bosan dan muak baca , tapi miraa kena lepaskan juga perasaan ni ..i missed him so much T^T korang paham tak perasaan tu ? sejak haritu , miraa berubah . miraa da jarang text dengan orang .. miraa bbtul banyak brubah lepas semua tu blaku .. kalau boleh , miraa nak jumpa dia lagi ..insyAllah .. korang nak bantu miraa ? :'D tekan donate haha .

now miraa nak kumpul duit spaye boleh bodek mom pegi sana lagi :") doa kan miraa spaye dapat kumpul duit ye ? hehe ! mom T^T bila nak dapat bonus tu ? kejam betul laa dorang lambat bagi mom duit ken ? X'D ok , maaf sebab miraa merapu :")

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini