InsyAllah dapat benda ni ! :D

Views
Asssalamualaikum


Miraa penat tido sampai pening dengan apa yg miraa text kat bf miraa smalam . haha sory syg . and wow miraa bangun awal gile . tak tau pula knape tapi emm ok ! bukan itu yg miraa nak sampaikan *ignore photo diatas* hihi

Mesti ramai yg tau that kak Lyssa and abang Apit ad benda sebegini kan ? meow ! bilaa miraa bagi tengok kat mum , dy cakap ;
"aik ? knapa murah daripada laptop ?"
Kalau nak tau mum miraa ni bukan jenis yg suka gadget sebab tu cakap murah :D even adik miraa nak minx beli i-phone mum miraa cakap ;
"bah . brapa ringgit laa tu?"
hahaha XD mum miraa suka bg men kiteorang so entah laa apa akan jadi . kiteorang dapat atau tak benda tu , sabar je la :) yg best ny kan kan kan ~ mum miraa jenis yg tepati janji :) so insyAllah miraa pun akan ada benda ni jugak nanti . insyAllah o3o muah muah kat pp mum ! *bodek sikit* haha ok now nak mandi :D awal gile ! okbai !!!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. XD tak laa , berkemungkinan je dapat :D

    ReplyDelete
  2. HEHE . Hope dapat jugakk benda tuu . boleh lah jadi Geng Galaxy Tab 7.7 kan ? huhu .

    ReplyDelete
  3. amin :D mesti best kan guna GT tu kak ? ahh tak sabar XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini