Tuesday, 27 March 2012

Kak Lyssa Im sory ..

Asssalamualaikum ♥
Header asal :3

Wah wah wah . men sukati je miraa ambil header akak en ? cite ny cenggini , harini miraa ta pegi scola sebab demam -.,- ingos ni pula mengganggu miraa untuk tunduk bawah tengok buku . so miraa on lappy jenjalan kat blog akak ni hah ..

Tiba-tiba ... *aduh ada unsur saspen lg* miraa terasa nak edit header akak . sebab miraa tatau nak buat apa lagi kat umah ni slen membesar dan tengok emster gigit koci . miraa amek laa header akk then save .. lepaih tu miraa bukak Adobe sukat size header akk . bilaa daa siap , miraa cut laa pic akak tu XD

Hasilnya ? ni kat bawah akak tengok  . Kalau akak tanampa , akak tekan je gambar tu . membesar laa iaa seperti sedia kala :)


Percubaan pertama
Percubaan kedua
Percubaan ketiga
Sebenarnya miraa jeles tengok pic akak .. walau bukan pic miraa , emmm miraa nak jugak edit XD ada dua penghalang miraa untuk snap gaya macam tu . Satu , tade yg nak tolong snap . Kedua , miraa takdo cmre HQ haha . So miraa da terlebih pulak .. hope akak ta maraaah XP tataaaaaa~
Share:

16 comments:

  1. tyhafyha : akak Lyssa memang comel X3

    ReplyDelete
  2. ♂ epyfiQah aLzikry ♀ : thanks x3

    ReplyDelete
  3. uncHa : tgk pic spe ? mmg comel en ? X3

    ReplyDelete
  4. Waaaaaaaaaaaa . Cantikkk nyer dearrr !!!!!!! Terharuuu den tengokk nihhh ! Whoaaa >___<


    Tengss saaangat tauu ??

    ReplyDelete
  5. wahhh..pndai edit..comel2..header pon comel lyssa pon comel :)

    ReplyDelete
  6. Kak Lyssa : ahaii biase je kak . gmbr akk tu yg bg cantik XD ok sama2

    ReplyDelete
  7. sara : amatur je XD akk lyssa mmg comel

    ReplyDelete
  8. Wah, untuk kita tak ada ? Haha :p

    ReplyDelete
  9. Haaha insyAllah kalau ada masa yg terluang miraa buat kan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini