Kalau kau sayang aku kau paham maksud aku ..

Views

Jangan bising dan kecoh bila korang nampak relationship sy berubah . sy benci org yg duk kecoh :) terima kasih sebenar ny sy masih belum dapat lupakan tentang dy nan pempuan tu . jujur sy ckp makin sy nak lupakan makin kuat benda tu bermainmain kat kpale sy

Paras rupa , harta semua sy da ketepikan . memang salah awak laa dapat gf sial mcm sy ni . you said there's no more hiding then ap jadah married kat GAME ? what ? itu benda kecil ke ? oh well SANA la katakan . even pegang tangan bagi korang benda BIASA kan ? oh mai :')

RM200 habis ? ap sy peduli . itu bukan duit sy . rm30 mlyg sbb sy . ap ? topap ? maaf laa . ok lepas ni sy ta akan rep any text of yours . simpan baik baik . but then mention pasal GAME :') hey SAYANG , penting sangat ke gambe tu ha ?
Takda ah.tlyn un dia to.married tok amek brg je.

takde lagi sedap ke ayat ? talayan tapi ? helll hell hell ! ap seyh !! T^T sampai hati kau buat aku cenggini weh !! ak da pcye wehhhhh kat kau :'< then sy pk sume bnde tu tak betul .
ap nye.kwin dlm gme dlme la syg oi.
:'D sy gelak dan menangis macam pagi tadi . argghhh dalame game je ke ? betul ni ? yeke itu sj ? then yg smpai laja sume tu ap ? yg siap tye nme tempat berkali kali tu knape ? oh okay . skg sy faham SANGAT knp . *ungkit* pasal nums ? ohh yeahh  !!!!!!!!!! semua bercampur weh now ak tau duit kau mlyang g mne .

hey betine . anda gembira kan ? tunang ? tade alasan lg bodoh ke syg ? kau nak kte org yg da nak btunang men gme ap celup ? T^T maaf sy guna bahasa kasar dan kesat . sememangnya sy taley tahan dengan sakit hati ni . tak cukup lagi ke dulu kau dengan betine tu rapat2 ? hilang kepercayaan ak kat kau bee . hilang terus .

pagi tadi . sy call awk buat dek je . mse sy tgah susah , mmg susah jugak nak dpt kn awak . hell . cne lg ak nk tahan dgn sume ni ? org ckp sabar pun ad limit . ni sbr ni tade limit da . knpe ble ak bbtl syg kt org tu msti ad je mslh akn mlnda ? ke ak yg over sgt . ok ak ngaku ak memang over . sbb ak tanak jadi pempuan murahan yg senang2 tuka bf bile da pnh date .

yes , skali date it means you're mine . bodoh la org yg date sekadar suka suka . BODOH !!!!!!!! T^T ya Allah sakit hati ak dengan semua benda mengarut ni . cne aku nak blja cenggini ? ok ak biar je sume menimbun n ap nk jd jd la . sial sial sial !!!!!!!

sekali lagi maaf sebab sy tidak mampu menahan sakit ini .kalau sayang  kne laa fahham . hiding again ? sure can . sy boleh buat lagi baik . cheer up . esok lusa aku mati kau mesti rindu jugak . ps/ jangan nak marah sy sbb guna prkataan kasar . sy mmg mcm ni bila sy marah .

kalau kite syg , kite akn pastikan kite ta buat benda yg menyakitkan hati pasangan kite . tapi kalau sayang tu da makin berkurangan , pasangan kite mati pun kite tak kisah
# razor kiss my wrist 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. sabar ya Miraa :) Allah knows the best even hati kita sakit...

    ReplyDelete
  2. kesian kak Mira , Teruk lah abg tuh . Sabar k ?

    ReplyDelete
  3. tak laa . miraa yg teruk :') kalau dy teruks skli pun nk bt cne en ? XD akk da terlanjur sayang dyyy

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini