Lyssa Faizureen follow Miraa Hussin ?

Views
Asssalamualaikum ♥
Miraa masih kat scola sebab buat sikit kerja untuk hari esook . Then bukak laa cbox kejap then ternampak Lyssa :0 !! dy follow miraa lol ! huwaa gembira tau dak ? XD tacaye kaa ? tengok kat atas tu hah ! kalau still tak pecaya , tengok bawah ni pula hah :D akak comel follow miraa . yayy !!
Okay itu sahaja setakat ini . Btw contest MH's Giveaway miraa berkemungkinan akan cancel sebab penyertaan yg agak kurang memuaskan :) so , nak pulang !! haha okbaii :3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. Alamakkk . Buat ENtry pulakkk . Apa-2 pun , thnx a lot yeahh ;p

    ReplyDelete
  2. haha trima kasih kak Lyssa :*

    AMNA , cause tak brape dpt smbutan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini