Mencari XOXO's untuk Secret Aing

Views
Asssalamualaikum ♥


Seperti biasa , miraa kebiziean lagi dan mungkin akan busy untuk beberapa harini lagi . Sebab hari Selasa penilai untuk Pusat Sumber akan datang =.= yeah !! cool ! Okay itu bukan sesuatu yg nak disampaikan . Ni hah memandangkan miraa tengah busy , miraa nak 3 org untuk bantu miraa urus Secret Aing ni . Miraa akan bagi kelebihan kepada 3 org ni .

Antara kebaikan nya , setiap minggu miraa akan masuk kan RM3 topap ke nums mereka *nak bagi RM5 tapi takut tak cukup kang . hehe . Miraa akan selalu promote blog mereka kat Fanpage miraa . Kalau nak kan tukaran RM3 tu jadi signature , cursor or banner boleh je . Tapi setiap Jumaat akan miraa beri .

Apa tugas 3 org tu ye ? Tak laa susah sangat . Seorang exco miraa nak suh dy untuk daftarkan ahli baru tu dengan mengisi Excel tu . Selepas selesai isi semua , korang kne bagi nama famous , tempat tinggal , link blog , warna kad dan URL image untuk kad kepada seorang lagi exco . Exco yg sorang ni pulak kne laa ad Adobe Photoshop utk bukak format PSD or PDD untuk mengedit dan membuat member kad tersebut .
Setelah kad selesai , upload kan ke entri dengan tajuk New Aing's member . copy URL image tersebut dan berikan kepada exco yg terakhir . Exco yg terakhir akan miraa jadikan admin kedalam group tu dan upload kad ahli kedalam album ahli dan tag kan info seperti di kad ahli yg awal-awal . Nama , link blog dan sebagainya . 

Sesiapa yg berminat sila maklum kan miraa di miraahussin@gmail.com okay ? miraa akan pertimbangkan permintaan anda semua . RM3 seminggu bukan laa satu nilai yg banyak untuk seseorang tapi ianya cukup kan ? :) Its not like this is a big bussines or something haha

As a conclusion , seorang yg teliti dengan MS Excel , Adobe Photoshop dan facebook group diperlukan segera . Miraa agak busy sebab perlu bahagikan masa dan semua untuk belajar , blogging , serta upcoming project for my SPM (akaun & ict) fiuhh ! habis berbuih jari miraa menaip . So jangan lupa email me up ! ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. kalau nak ? bagitahu kat k.mira kat mane ? nak laa nak laa . tapi yg ketiga tu lahh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini