Saturday, 3 March 2012

Mya's Closet *new sponser

Assalamualaikum , there's not much to say sebab miraa nak ulang kaji untuk exam ni ada UT ! haha so ini sponser baru . dia akan sponser RM5 topap untuk seorang pemenang . so korang hanya perlu Follow  dan  Like photo dy . korang pk senang ke nak dapat RM5 skg ni ? *promote ahaha so korang join le reramai . sat g miraa update pasal currently top refferal <3 tataaa
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini