Newly added Prizes and sponsors !

Views

Assalamualaikum ... miraa nak update pasal new sponsers and the prizes oso opkos hihi . miraa tasangke pulak GA ni dapat sambutan and sory sebab miraa late sangat hapdet about the contestant lisst . al maklum laa , buda sekolah laa katakan :D aish bising tui miraa ni ! meh tengok hadiah tambahan lagi :3


sorang pemenang akan mendapat 3 brooches yg comel ni daripada Byla Collections . syaratnye senang saje , tekan button  ini . senang kan ? :D

Next , korang mesty suka topap kan ? okay meh tengok ni ;
Cik Honey Bee akan bagi topap RM5 utk tiga orang pemenang . skali lagi miraa ulang , TIGA ORANG !! :D so korang hanya perlu follow blog Cik Honey ni and oso tekan button  .

Seterusnya , Cik Adyb akan bagi sorang pemenang free template dan seorang lagi pemenang mendapat free header . korang hanya perlu follow dan tekan button ini . hihi bukan susah pun kan ?

Akhir sekali , *aisemen ! mcm karangan* Afina Rahmat akan memberikan 2 Doodle untuk dua orang pemenang . dengan itu korang perlu laa follow dan seterusnya tekan button ini .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini