Perhatian kepada peserta LOMO A. GA

Views

Assalamualaikum . tajuk tu menyeramkan eh ? ramai yg tanya GA miraa ni bila tamat . baik lah meh miraa kasi tau sikit . at first miraa nak buat sampai end of mac , but then tgk tgk contest tu end in April . so kesimpulannya , GA miraa akan tamat pada 30 April 2012 - 11.59 PM !! sebarang penyertaan selepas tarikh dan masa itu tidak akan dilayan sama sekali

itu pertama . yg kedua , miraa dapati ramai yg tak share photo miraa tu . miraa highlight kan lagi skali , hadiah LOMO itu bergantung 100% kepada contest itu . try think dalam2 , pemenang mana yg nak bagi hadiah dy kat org lain kan ? :D miraa ni tak kedekut en en ? hihi so bagi yg belum share pastikan share . kalau korang menang pun nanti miraa akn double , triple check if korang ikut syarat atau ta . kalau korang menang hadiah dari sponser but korang tak like follow or add sponser tu , maka terbatal hadiah anda :D
Sekian trima kasih dan harap maklum <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. dah share photo kat page Blog Biru kat Facebook..

    ReplyDelete
  2. Miraa! Saya dah join contest awak , dah share photo awak tu dekat fb saya
    http://www.facebook.com/AinaAbdulJalil And dah buat entry dekat http://ainaabduljalil.blogspot.com/2012/03/lomo-aquapix-giveaway-by-miraa-hussi.html and dah like , follow , add semua sponsor untuk contest ni:D Thanks!

    ReplyDelete
  3. Kak ... saya dh share gambar tuu ^_^

    ReplyDelete
  4. saya xde sponsor,tp sy cari sndri kt search google..tgk2 ad contest..jd sy nk cbe pluang utk join cntest ni la..xpe kew?then smua step.,dh done..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini