Friday, 23 March 2012

Project 100 Bloggers

Asssalamualaikum ♥
Tadi jenjalan tengok blog Hilmi , then tertarik dengan entri dia ni hah . Kalau nak tengok pergi la ke blog dia :) Mengenai projek ni pula , korang read bawah ini ya gais :)


Kriteria yang perlu dipenuhi oleh seorang blogger ialah :-

  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 pageviews dan keatas dalam sehari.
  3. Blog berbahasa melayu atau inggeris
  4. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  5. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  6. Sanggup memberi komitmen dalam menjayakan Projek 100 Bloggers
Rasanya ada kot yg tak dapat dicapai :'D so gais sy sedih babai
Share:

2 comments:

  1. Kita pun tak dpt join sebab ada kriteria yang tak dpt dipenuhi, huhu.

    ReplyDelete
  2. :'D join je . mne tau d time kan ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini