Sunday, 11 March 2012

Rumah Terbalik at Sabah ! ♥


Assalamualaikum ♥ mesti korang pernah dengar and post about the first ever upsidedown house kat South Asia ni kan ? well korang pernah pergi ? 10.03.2012 miraa and family miraa pergi sana and yes it is terbalik . sebelum ni tengok orang post kaler dy ad maroon sikit then I said talawa . tapi bilaa depan sne korang boleh tengok yg rumah tu comel sangat . ini entri bergambar so enjoy ;) jangan betulkan laptop anda kerana memang rumah itu terbalik :D












Itu sahaja yg dapat ditangkap sebab pengambilan gambar kat dalam rumah tersebut adalah dilarang . why ? because ini rumah ini bukan milik kerajaan . so kalau nak tengok pergilah Sabah :) ini page untuk Rumah Terbalik .


aku dah ! korang bile lagi ? :D
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini