Saturday, 24 March 2012

Saya mahu ini !!!

Asssalamualaikum ♥
Sony Xperia S 
Tidakkah anda terliur dengan benatang ini ? Selim weh ! and terasa macam nak minx beli ini pulak . korang nak beli dengan harga murah ? try korang pergi masuk kat dalam sini cepat ! kalau lambat sy tak tahu . haha *takde kne ngene* btw nak tengok tak specification dy ? meh scroll sikit .

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alaa malas laa nak copy . nanti terliur pulak kat sini korang . Meh tekan sini kalau nak tengok specs enfon osem ni . yay !! korang nak ke ? mesti laa nak kan ? macam miraa jugak . tapi skg terbahagi dua keinginan miraa . apa yg satu miraa nak ? meh korang read entri ni pulak . cepat cepat ! :D Okay , this is kewl kan ? saya mahuu T^T mommy ! saya nak !!
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini