Tuesday, 27 March 2012

Semakin mudah !

Asssalamualaikum ♥


Anda pasti tertanya-tanya apakah yg mudah bukan ? aduh pembuka entri miraa ni memang taley blah :D Kalau korang nak tahu , masa miraa exam PMR susah sangat nak buat ni hah . Untung untuk adik-adik zaman skg ni sebab bermacam-macam kaedah yg disediakan and oso korang boleh cipta .

Sebagai contoh yg paling besar , korang tengok je Astro TutorTV . Senangkan nak laja mlalui TV . Kalau tak salah miraa laa en , benda yg kita selalu ingat kebanyakannya mlalui TV . Bukti ? Korang tak pasan ke korang boleh ingat sume scene kat dalam drama or any crite ? :D try tengok ni pula . Mesty korang akan mudah ingatkan tentang pelajaran . So semoga berjaya ! ;) *d tujukan untuk adik miraa juga*
Share:

3 comments:

  1. hmmm... somehow saya agreed with this. Untung budak2 zaman sekarang kan. Zaman saya ade ke ? LOL

    ReplyDelete
  2. yep nana . memang budak zaman skg untung ^_^

    ReplyDelete
  3. Makin lama semuanya makin senang... Cikgu kata, budak pun makin lama makin malas and kurang pandai berbanding pelajar dulu-dulu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini