Wednesday, 28 March 2012

Sewaan ruangan banner perminggu

Asssalamualaikum ♥
Mcm yg korang nampak kat atas neh ^ ada kelip2 kan ? ok , miraa akan membuka sewaan ruangan banner tu . Dah kat atas skali tu n sure org nampak bila bukak blog miraa . Blog miraa pye traffik ok laa but not sampai 10000 sehari -.- tu memang dasat .

Terhad kepada 5 pelanggan . RM3 / week , RM10 / month . Untuk header pulak hanya utk satu header setiap minggu dengan harga RM5 . Its limited so hurry pm me at www.facebook.com/miraahussin . Bayar cne ? Boleh guna topup transfer . But for those who used bank in method , miraa akan review blog dy and +1 day banner tu di tampal :D so , first come first serve . Ok now na g scola . tata :p
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini