Saturday, 3 March 2012

Top reffering URL GA LOMO AQUAPIX *setakat ini

Assalamualaikum . mcm post tadi miraa kata nak hapdet pasal top reffering url utk setakat ni kan ? well korang boleh tengok bawah ni ye :)


so miraa ada mention untuk top reffering akan dapat hadiah misteri kan ? maybe lagi adil kalau untuk top refferrs dapat LOMO en ?? sbb same je kan kalau guna random nanti org akan ta puas aty n cakap tak adil sgale :) so miraa akan tukar . pada top referer , DIA akan dapat LOMO tu . contest ends lama lagi so korang boleh bekejar-kejar untuk jadi top referer . ok thats all :)
Share:

11 comments:

  1. maaf i noob ckit. top referer nie apa benda? mind to reply this kat my blog yea :)

    ReplyDelete
  2. brape ramai yg masuk blog miraa melalui link dorang .

    ReplyDelete
  3. my link .. mana saye punye link miraa :'( .. sian kite :'>

    ReplyDelete
  4. Ni guna apa tuk tahu berapa kali mereka jenguk blog ni?

    ReplyDelete
  5. syaza , kalau belum ada maksud ny belum byk yg reffer dr sne :) kalau nak on top , suh org join mlalui link awak tu .


    yes anis

    ReplyDelete
  6. mira , macam mana nak tau orang tu masuk blog mira dari blog kita ?

    ReplyDelete
  7. Waw ! menarik lha , Hope jadi top referer :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini