Transparent kan bahagian header

Views

Fuh fuh fuh ! saya keseorangan di scola haha btw ni nak buat post pasal tuto bg lakang header tu transparent okeng nah buat ni

  1. Dashboard > Design > Edit HTML
  2. Tekan F3 then search /* Mobile
  3. Then korang copy code bawah ni then paste kan dekat atas /* Mobile tu
.header-outer, .content-inner { background-color: transparent;}
    .main-outer, .tabs-outer { background-color: $(content.background.color);}
      .tabs-inner .widget ul { margin: 0px -15px;}
        .content-inner{padding: 0px;}

        Korang preview if menjadi tepuk tangan XD !!! okbaii

        Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

        6 comments:

        1. macamna nak buat ruangan komen di bawah post title tu? lama mencari..

          ReplyDelete
        2. Kak , kite punya tak de word mobile lah . Mcm mner ?

          ReplyDelete
        3. backgroung original pic kene putih?

          ReplyDelete

        Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
        Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
        ini