Friday, 16 March 2012

Will be deleted soon .

Asssalamualaikum
Hah mesti korang tertanya tanya apakah yg akan d delete ? Well miraa rse dua ada dua page yg membebankan dalam blog miraa ni . Iaitu Tutorials . So miraa akan tukar sudut tutorial tu jadi post . I mean lepas ni kne load lagi kalau nak view and senang sikit nak bagi orang link dy kan lepas ni kan ?

Selain dalam blog , miraa nak bagi kerja kerja peserta GA or contest dari mana-mana GA senang dengan men-delete page Miraa Hussin tu and MH's Online Shop . So lepas ni korang hye kne like page Miraa Hussin's Blog je la . heee suke leteew and bg yg da nampak post ni , korang tayah laa like page Miraa Hussin and MH's Online Shop tu ye ? semua photo dalam album tu akan miraa pindah kan pegi Miraa Hussin's blog *official page la kut haha

Oh yeah hampir lupa , as yg dijanjikan dalam entri MH's Online Shop GA tu miraa akan pergi cari lagi hadiah untuk ga ni . dan miraa macam nak buat LIKE contest . MACAM laaa hehe . ok baiii

P/s : Miraa dan abang korang tu da berbaik semula :*
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini