Awat aku sorang korang entam marah !!

Views
okeh , miraa bengang sangat skg ni . Bagi pun salah tak bagi pun salah . Semua salah . Miraa rasa lepas ni miraa senyap je la kan ? Tayah layan req orang , tayah online , tayah taip menaip . Tayah semua :) Tahu tak apa perasaan bila kita sorang je yg kena ?

Ok , memang tak sah kalau satu entri miraa ta selitkan link churpy . Salah sangat ke? Blogger famous yg len korang tak tengking plak ? Whatta ? Kalau korang marah , wtp tekan ? Miraa buat kat entri dah cukup bagus tak semakkan shoutbox korang . ke korang nak miraa spam link macam org lain?

Kata BW tapi linkkan link churp churp bagai . Korang lebih suka macam tu ? ergghh =.=!! Miraa pautkan link bukan saja-saja . Ada kena mengena tau tak ? kalau miraa kata makanan superb sedap maksudnya link tu ada kena mengena dengan makanan . bila miraa cakap tq astro ada kena mngena lah dengan astro .

Bukan sebab tu je miraa bengang . Miraa sakit hati bila ada orang keras kpale tak pandai nak faham-faham erti SABAR ! weh dude , when I said wait that means you gotta wait . Amek la kau aku bagi cancel . Dari awal lagi hati ak sakit dngan pangai kau !

Satu lagi , about sewaan semua tu . Dah kira murah apa RM3.04 ? setiap kali korang nak tahu info about the sewaan korang bayar RM0.04 kat miraa . tu tak adil ke ? miraa dah bagi tau kan pasal tu ? awat hang nak dok marah kat sy ? kata miraa menipu tu ap? aww seram

Pada yg menang any of my GA , miraa takley nak masuk blog korang and memacam . so macamana miraa nak edit ek ? cbe gtw sat :) miraa nak contact link korang tukar =.= yg topap miraa da trans and topap an semua . miraa tatau siapa yg belum dapat sebab dalama . bg yg post pulak , knpe ek korang tuka nums ? =.= acano nak post ? link blog pulak tukar . emel pulak tak kasik . hishhh !

Okai , siapa terasa maaf laa . miraa penat da sbar . Lebih sebulan miraa kena kutuk bagai . miraa tatau nak lepaskan kat sape so taip2 je la . miraa pun manusia . miraa pun pandai sakit hati and pandai hilang sabar . sabar pun ada limit . so pk sebelum komen . sekian terima kasih .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. sabar lahh akak :D
    dyorang jelez akak kaya :P

    ReplyDelete
  2. kaya penye dek ? earning akak cipu je :D

    ReplyDelete
  3. sabar k.miraa ;) separuh dripade iman . hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini